2017. szeptember hónap bejegyzései

Ima

Illés Dávid  nekem prédikált vasárnap. Istenem segíts, hogy újra átéljem a Fiúságom! Segíts visszatérni a valóságba! Csakhogy szeretném, ha ez a valóság megváltozna. Sőt, Isten sem reálisabb számomra, mint a fantáziám világa. Ilyenkor szombaton minden gyanus. Holott, csupán bénázom. Nem … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Ima bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Bizonyos

Hát, ismét találtam egy könyvet, ami bizonyítja, az evolúció csapdájába estem.   a

Kategória: Egyéb | Bizonyos bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Talán

Megmaradok ma már. Túl kellett élnem reggel nyolckor a hírt, hogy a földmérő tájékozatlansága miatt, kidobtunk az ablakon 92000- Ft-ot. Továbbá az önkormányzat szemétsége miatt, a gazdasági övezetben lévő földrészletet nem engedik kivenni a művelés alól.   a

Kategória: Egyéb | Talán bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Istenem segíts!

Csak azért írok, mert muszáj. Nagyon szeretnék írni, csak írni. ? nincs billentyűzetem. Amúgy szomorú vagyok. Nagyon. Remek, senki nem hitte eddig egyetlen szavamat sem. Kértem Évát, segítsen, hogy ne álmodozzak. Azt mondta nem tud.    

Kategória: Egyéb | Istenem segíts! bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Ugyan

töröltem, de változik e ezzel valami? El kell hagynom a lakást!_ Elégettem az idei év naplóját. Csúnya volt. Sajnálom, hogy ilyen voltam. Lehet, butaság, de a férjemnek jobban kéne vigyáznia rám.  

Kategória: Egyéb | Ugyan bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Boldogság

Jóreggelt! A boldogság valóban növelhető a hála naplóval. Én nem csinálom jól, mert a negatív érzéseimről írok. Kivétel az esti ima. Ott hálát adok.  

Kategória: Egyéb | Boldogság bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Robbanok

Iszonyat feszült vagyok. Rettenetesen idegesít a férjem. Egész délután az őrület határán járok, mint egy időzített bomba. A kávé ehhez valószínűleg még hozzátett. Már nem vagyok képes alkalmazkodni, öreg vagyok már ehhez. 🙂 Idejött, kiengesztelt, pusztán azzal, nem haragszik rám. … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Robbanok bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Hajnal

A fél hármas kelés nem tartozik a kedvenceim közé, de mentségül szolgáljon, a férjem is fönt volt. Remélem, Ő most alszik. Már kétszer reggeliztem, és csak fél öt van. Igen, a gyógyszeremelés ezzel jár. Mondtam is a doktornőnek. Lilla járt … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | Hajnal bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

2017.09.21. csütörtök

Nehéz volt.  

Kategória: Egyéb | 2017.09.21. csütörtök bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

A téboly

A gyógyszeremelés meghozta a nem várt hatásokat. Újra tele vagyok megalomán álmodozással, és hajnalban ébredek. Mindezt le kell majd vezetnem fizikai aktivitással. A munka stressze is feldolgozná a fölösleget, de az nincs kilátásban. Meg nem is szeretném még. A karácsonyt … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Kategória: Egyéb | A téboly bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva